Wat vind je van onze CD? Iets te zeggen over onze plaat? Voor de dag ermee!

Commentaren: 6
 • #6

  Judy Carati (vrijdag, 31 januari 2020 00:37)

  Jullie CD... Marcel en Paul; is knap
  (ingewikkeld) gemaakt! Nogmaals gefeliciteerd!!!!
  Ik ben geen expert ( ook geen echte kenner/liefhebber van dit genre); wil toch, eigenwijs, iets opmerken, maar neem dus ook alles wat hieronder staat met een flinke korrel zout...

  Na beluistering, zowel met koptelefoon als zonder en CDspeler en computer (daar kreeg ik een andere volgorde, waarbij Ayrton het laatste nummer was)

  Daar gaat ie:
  Veel laagjes, volle (aangename) klank; onderhoudend als geheel met aantal mooie en subtiele details ( bijv. een tamboerijntje ah eind bij de kerk :)
  jullie stemmen liggen best dicht bij elkaar, maar meerstemmig klinkt goed. Boudewijn de Groot hoorde ik er ook weer doorheen en subtiele verwerking van let it be(atles :-)
  Gitaren-spel natuurlijk for-mi-da-bel.
  Soms (maar toch ook wel vaker :) beeldend qua tekst.
  Reunie als toch enigszins melancholisch en met het gruwelijke detail, wmb iets te vrolijk gespeeld (ik las nu, dat Marcel thrillers schrijft)
  Straatwijsje natuurlijk voor de echte Hagenees ( heel leuk, dat jullie trouwe publiek dit meezingt), met een soort Jacobse en van Es erdoorheen; wel grappig.
  Soms AmazingStroopwafel-stijl/humor
  Blatende schapen; geinig, bij 'blijf toch thuis' :)
  Leuk, dat jullie Estoril noemen (☀️)
  In januari is de stem mooi dichtbij; tekst blijft goed(toch qua sfeer voor mij het mooiste live in het Ketelhuis), en eigenlijk ook een trieste boodschap.
  Jonge vaders blijft grappig, ook doordat de muziek bijna letterlijk overspannen klinkt.
  'Mijn vader is een doos: vind ik echt heel mooi gevonden
  Adem van mijn zoon blijft prachtig, heeft ook iets triestigs over zich; lijkt op een slaapliedje
  (ook door de piano als muziekdoosje), maar gaat daarvoor iets te snel; het dadada jaagt het voor mijn gevoel juist een beetje op

  Ayrton prachtig(st), met steeds donker wordende tonen...

  Dan toch nog ff zeurderig besluiten met 'het uiterlijk'... De foto's vind ik helaas, maar wrs. als een van de weinigen, niet zo aansprekend...scusa...
  De tekst op sleeve en schijfje laat de naam Verreck duidelijk overkomen, maar Pleijsier is bijna transparant en valt voor mijn gevoel bijna weg (zeker 's avonds)...

  Awel...

  Geschreven onder het mom van ''de beste stuurlui.."
  Succes, samen
  Judy☀️

 • #5

  Pieter Drift (dinsdag, 26 november 2019 12:07)

  Beste Paul en Marcel,
  Afgelopen zaterdag waren wij in het Posttheater te Arnhem en daar hebben we ontzettend genoten van jullie optreden. Het was klein maar fijn. Ook waren wij erg blij dat er (eindelijk) een nieuwe cd was. Nummers van jullie eerste cd hebben we jarenlang in de auto gedraaid (die we overigens nog steeds met plezier draaien). Nu zal 'Reünie' de komende auto-cd worden. Er staan weer bloedjes van nummers op. Succes en hopelijk tot de volgende keer!

 • #4

  Petra (maandag, 25 november 2019 22:11)

  Het was een prachtige avond. Een verrassing ook. Genoten van de mooie liedjes. Soms humor soms een traan. Cd prima. Gitaarspel heel bijzonder. Veel succes

 • #3

  Juliette Damen (maandag, 25 november 2019 14:16)

  Heel erg mooi! De teksten zijn origineel en laten je glimlachen. Dan het gitaarspel. Dit maakt het grote verschil met andere duo's. Zo clean, virtuoos en smaaktvol!
  Grote aanrader is om ze live te bezoeken. Je blijft ademloos van begin tot het einde!
  Groet Juliette

 • #2

  Rachel van Zeijst (vrijdag, 25 oktober 2019 19:55)

  Gefeliciteerd Paul en Marcel met jullie originele nieuwe CD. Ben er oprecht blij mee en zal dit zeer zeker DOOR vertellen! Originele teksten.. , Práchtig gitaarspel van Paul, móói arrangement en opname en voorál héérlijke stemmen/ zang. DÁnk jullie wél lieve muzikale mensen. Ik heb de CD inmiddels in alle tandheelkundige praktijken waar ik werkzaam ben gedurende de gehele dag op staan.. Ik houd jullie uiteraard op de hoogte. Hierbij bestel ik direct 5 exemplaren! Veel succes en hoop nog erg vaak van jullie te horen. Muzikaal heel getalenteerd en zéér origineel. Lieve groet en ga vooral zo door!

 • #1

  Marlies Arts (woensdag, 16 oktober 2019 16:10)

  Vanmiddag lag dan toch eindelijk jullie gesigneerde nieuwe CD op de mat! Wauw, wat ziet de hoes er mooi en verzorgd uit en dat ondanks het ongeschoren gezicht van Paul... Met een kop thee bij de hand heb ik de CD beluisterd. In één woord Toppie!! mannen. Wat een schitterende muziek en geweldige teksten....herkenbaar en recht uit jullie hart. Het is een genot om jullie CD te beluisteren. Ook heel fijn dat er een tekstboekje in de hoes zit. Kunnen we voortaan in de auto meeblèren.