Wat vind je van onze CD? Iets te zeggen over onze plaat? Voor de dag ermee!

Commentaren: 5
 • #5

  Pieter Drift (dinsdag, 26 november 2019 12:07)

  Beste Paul en Marcel,
  Afgelopen zaterdag waren wij in het Posttheater te Arnhem en daar hebben we ontzettend genoten van jullie optreden. Het was klein maar fijn. Ook waren wij erg blij dat er (eindelijk) een nieuwe cd was. Nummers van jullie eerste cd hebben we jarenlang in de auto gedraaid (die we overigens nog steeds met plezier draaien). Nu zal 'Reünie' de komende auto-cd worden. Er staan weer bloedjes van nummers op. Succes en hopelijk tot de volgende keer!

 • #4

  Petra (maandag, 25 november 2019 22:11)

  Het was een prachtige avond. Een verrassing ook. Genoten van de mooie liedjes. Soms humor soms een traan. Cd prima. Gitaarspel heel bijzonder. Veel succes

 • #3

  Juliette Damen (maandag, 25 november 2019 14:16)

  Heel erg mooi! De teksten zijn origineel en laten je glimlachen. Dan het gitaarspel. Dit maakt het grote verschil met andere duo's. Zo clean, virtuoos en smaaktvol!
  Grote aanrader is om ze live te bezoeken. Je blijft ademloos van begin tot het einde!
  Groet Juliette

 • #2

  Rachel van Zeijst (vrijdag, 25 oktober 2019 19:55)

  Gefeliciteerd Paul en Marcel met jullie originele nieuwe CD. Ben er oprecht blij mee en zal dit zeer zeker DOOR vertellen! Originele teksten.. , Práchtig gitaarspel van Paul, móói arrangement en opname en voorál héérlijke stemmen/ zang. DÁnk jullie wél lieve muzikale mensen. Ik heb de CD inmiddels in alle tandheelkundige praktijken waar ik werkzaam ben gedurende de gehele dag op staan.. Ik houd jullie uiteraard op de hoogte. Hierbij bestel ik direct 5 exemplaren! Veel succes en hoop nog erg vaak van jullie te horen. Muzikaal heel getalenteerd en zéér origineel. Lieve groet en ga vooral zo door!

 • #1

  Marlies Arts (woensdag, 16 oktober 2019 16:10)

  Vanmiddag lag dan toch eindelijk jullie gesigneerde nieuwe CD op de mat! Wauw, wat ziet de hoes er mooi en verzorgd uit en dat ondanks het ongeschoren gezicht van Paul... Met een kop thee bij de hand heb ik de CD beluisterd. In één woord Toppie!! mannen. Wat een schitterende muziek en geweldige teksten....herkenbaar en recht uit jullie hart. Het is een genot om jullie CD te beluisteren. Ook heel fijn dat er een tekstboekje in de hoes zit. Kunnen we voortaan in de auto meeblèren.