Zoals op de CD aangekondigd plaatsen wij hier foto's, filmpjes, bijzonderheden, bloopers, outtakes, demo's en wat je nog meer kan bedenken! Voor de liefhebbers. Stay tuned.


De foto

Paul meende dat we een foto gingen maken als twee doorleefde oude mannen, ieder met een schattig jeugdfotootje in de hand. Hij had zich niet geschoren om het contrast met z'n jeugdbeeld lekker op te voeren, slordig T-shirtje aan. Kwam daar Marcel binnen, in vol ornaat en keurig geschoren. We hebben het maar zo gelaten, in het volle vertrouwen dat Mark Kohn er iets moois van zou maken.


De titel

reünie (de (v.); -s; -tje) [⁌1679⁍ <Fr. réunion (hereniging)], bijeenkomst van personen (oudgedienden, oud-studenten enz.) die vroeger een groep vormden en zich sedertdien hebben verspreid. -reüniecommissie (de (v.)), commissie die een reünie voorbereidt en regelt. reünie()diner.

 

Onze ontwerper Nico Joosting Bunk heeft er (denken wij) een hele middag aan besteed om dit lemma uit de Dikke Van Dale over te schrijven compleet met alle mogelijke en onmogelijke leestekens. En dan wordt er nog gefluisterd dat hij dyslectisch is. Topwerk Nico!    


De bloopers

We hebben al wat opmerkingen gehad over die mooie koortjes op de CD. Nou, die hoorden wij helemaal voor ons, maar het inzingen ging niet altijd van een leien dakje. Pauls stem gaat tot E2 (de hoogste snaar van de gitaar). En alles daarboven moet hij met een speciale inspanning uit zijn strot persen. En laten nu de meeste koortjes ver boven die E2 uitkomen. Gaat het mis dan tuimelt zijn stem in één klap vijf tonen omlaag. Soms lukte een take beter als Paul op z'n kop stond. Zo stond Paul dus zijn best te doen, terwijl Boele en Marcel in een deuk achter de computer zaten, ze probeerden zelfs stiekum filmpjes van de gemankeerde Beach Boy te schieten. Wat Paul nog net door had. Op zeker moment heeft Boele een paar mooie bloopers achter elkaar geplakt. Zodra we die hebben teruggevonden hoor je ze hier.